top of page

Varainhankinta on kivaa yhdessä tekemistä unelmien eteen

Päivitetty: 21. helmik. 2021


Kuinka koet lapsesi luokan tai joukkueen varainhankinnan? Oletko innokas organisoija vai sivuun vetäytyjä, kun vastuuhenkilöt alkavat puhumaan varainkeruusta? Oletko korviasi myöten täynnä erilaista ovelta ovelle -myyntityötä? Oletko jo myynnyt kaikkea mahdollista: karkkeja, vessapaperia, keksejä, sukkia jne.? Nyt sinun ei tarvitse enää myydä - perinteisellä tavalla.


Kanelimamma tarjoaa helppoa varainkeruuta, jossa perinteiselle myyntityölle heitetään hyvästit. Luomme jokaiselle ryhmälle oman koodin ja mainoksen, jolla varainkeruuryhmä houkuttelee omia ystäviään ja sukulaisiaan ostoksille verkkokauppaan. Kampanjan loputtua luokka tai joukkue saavat itselleen 30% kaikista koodilla tilattujen tuotteiden arvosta. Kanelimamma hoitaa verkkokaupan kautta postitukset, maksut - kaiken! Tämä on nykyaikaista ja niin helppoa varainhankintaa.


Nyt sinun ei siis tarvitse kerätä rahaa, vaan raha tulee luoksesi! Ehkäpä varainkeruu onkin nyt mukavaa yhdessä puuhaa ja sen ympärille voidaan rakentaa vaikka leikkimielinen kilpailu, kuka saa eniten tuttaviaan ostoksille verkkokauppaan.


Kanelimamman herkkulahjat ovat erittäin pidettyjä varsinkin sesonkeina, ja Kanelimamma suositteleekin varainkeruukampanjaa ennen joulua sekä keväällä juhlasesongin aikaan. Silloin ostetaan muutenkin lahjoja.


Korona on mullistanut varainkeruun ja perinteistä rahan keruuta on vaikea toteuttaa, kun ihmiset eivät näe toisiaan. Useat tekevät etätyötä ja hankkivat ostoksensa verkkokaupoista perinteisten kivijalkamyymälöiden sijaan. Tämä on mahdollisuus lasten varainkeruulle! Kaiken on aika uudistua ja usein se on hyvä seikka.


Autan mielelläni ryhmääsi varainhankinnassa.


Ystävyydellä Hanne


Kiinnostuitko helposta varainhankinnasta? Luepa lisää täältä: www.helppoavarainhankintaa.com tai www.kanelimamma.com
22 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page