top of page
vastuullinen varainhankinta netin kautta hyvällä myyntiansiolla.jpg

Toimi näin luokan ja joukkueen varainhankinnassa

  1. Ryhmän vastuuhenkilö (yli 18 v) ottaa yhteyttä Kanelimammaan: info@kanelimamma.com tai puhelimitse 044 385 4723

  2. Kanelimamma luo ryhmälle KOODIN (ja linkin), jota käyttämällä ryhmä saa kaikista ystävien tilauksista 30% ryhmän kassaan (rahtimaksua ei huomioida). Tilaukset tapahtuvat Kanelimamman verkkokaupassa: www.kanelimammankauppa.com. Tilaajat ostavat tuotteet verkkokaupan normaaleilla hinnoilla. Rahtimaksu on ilmainen, kun tilauksen arvo on 50€.

  3. Kanelimamma luo ryhmälle oman mainoksen sähköisiä kanavia varten. Mainoksen voi myös tulostaa.

  4. Varainkeruulle luodaan yhdessä kampanja-aika, esim. 2 viikkoa, jonka aikana verkkokauppaan tulevat tilaukset koodin kera lasketaan yhteen ja Kanelimamma lähettää raportin ryhmän vastuuhenkilölle.

  5. Kanelimamma tilittää ryhmän tilille 30% koodilla tapahtuneista ostoista (ei toimituskulut). Kanelimamma huolehtii kaiken puolestanne verkkokaupan kautta.

  6. Tämän helpompaa koulun ja seuran varainhankinta ei voi olla!

  7. Huom! Jos haluat kerätä rahaa isoilla 350g toffeepusseilla, joissa on luokan tai joukkueen oma etiketti, niin sekin onnistuu! Minimitilausmäärä omalla etiketillä on 200 kpl. Ostohinta 4,50€ (sis. alv 14%), myyntihinta 10€. Tämäkin perinteinen myynti on todella suosittua. Paljon kehutuissa toffeissa on makuina perinteinen vanhan ajan voitoffee tai salmiakki. Katso täältä referenssikuva.

bottom of page