Helppoa varainhankintaa luokalle ja joukkueelle - kerää rahaa myymällä lahjoja netin kautta!

Voisiko luokan tai joukkueen varainhankinta olla helpompaa, sillä voit nyt ulkoistaa koko varainkeruun! Kanelimamman hyvillä herkuilla ja kauniilla sisustustuotteilla keräät helposti rahaa lasten ja nuorten yhteisiin unelmiin kuten leirikouluihin, luokkaretkiin tai joukkueen turnauksiin.

Ota yhteyttä, niin luomme ryhmällesi oman koodin Kanelimamman verkkokauppaan. Saatte jokaisesta tukijanne tekemästä verkkokauppatilauksesta 30% luokan tai joukkueen kassaan ja me hoidamme kaiken postituksesta lähtien!

Ryhmän tarvitsee vain kertoa ystävilleen koodista, ei muuta. Ei enää tuotteiden tilaamista, varastointia tai ovelta ovelle -myyntiä. Helppoa ja vaivatonta varainhankintaa, todellakin! Voit myös tehdä vaikkapa työtiimisi tilaukset keskitetysti esitteelle, jonka sinulle lähetämme.

Kanelimamma on kotimainen ja vastuullinen yritys, joka haluaa auttaa lapsia ja nuoria yhteisten unelmien rakentamisessa tarjoamalla helppoa varainkeruuta. Olen itsekin kahden, harrastavan lapsen äiti ja tiedän kokemuksesta, ettei vanhemmilla ole ylimääräistä aikaa varainkeruun organisointiin. Siksipä tämä uusi tapa!

Ystävyydellä Hanne

Kanelimamman perustaja ja kahden lapsen äiti

helppoa varainhankintaa kotimaisen yrityksen herkuilla. Varainkeruuta verkkokaupan kautta.

Vastuullista varainhankintaa 

Kanelimamma on kotimainen yritys, joka tarjoaa hyviä, ekologisia ja kauniita herkkuja sekä kotimaisia sisustuslahjoja varainhankintaan. Kun valitset varainkeruukampanjaasi Kanelimamman tuotteet, kunnioitat samalla luontoystäväämme. Herkuissa ei ole käytetty palmuöljyä, mikä on pahaksi sademetsille ja useiden mielestä myös ihmisen terveydelle.  Makeisissa ei ole ylimääräisiä käärepapereita ja toffeet, suklaat ja kermakaramellit on pakattu kartonkipakkauksiin muovin sijaan. 

Kun keräät rahaa Kanelimamman tuotteilla, luot samalla työtä Suomeen. Kanelimammalle on myönnetty AVAINLIPPU-merkki pakkauspalvelusta ja DESIGN FROM FINLAND-merkki kotimaisesta suunnittelusta.

Kanelimamman herkut erottuvat edukseen kauniin pakkauksen vuoksi ja herkut sopivatkin hyvin lahjoiksi sukulaisille ja ystäville.  Useat lahjapakkaukset ovat uudelleen käytettäviä ja näin ollen luontoa säästäviä.

Kanelimamma tekee hyväntekeväisyyttä lahjoittamalla herkkuja vähävaraisille sekä suojelemalla sekä sademetsiä että suomalaista metsää. Lue lisää täältä.

kotimaista varainhankintaa
 

Toimi näin:

  1. Ryhmän vastuuhenkilö (yli 18 v) ottaa yhteyttä Kanelimammaan: info@kanelimamma.com tai puhelimitse 044 385 4723

  2. Kanelimamma luo ryhmälle KOODIN, jota käyttämällä ryhmä saa kaikista ystävien tilauksista 30% ryhmän kassaan (rahtimaksua ei huomioida). Tilaukset tapahtuvat Kanelimamman verkkokaupassa: www.kanelimammankauppa.com. Tilaajat ostavat tuotteet verkkokaupan normaaleilla hinnoilla.

  3. Kanelimamma luo ryhmälle oman mainoksen sähköisiä kanavia varten. Mainoksen voi myös tulostaa.

  4. Varainkeruulle luodaan yhdessä kampanja-aika, esim. 2 viikkoa, jonka aikana verkkokauppaan tulevat tilaukset koodin kera lasketaan yhteen ja Kanelimamma lähettää raportin ryhmän vastuuhenkilölle.

  5. Ryhmä lähettää Kanelimammalle raportissa olevan summan mukaisen laskun (30% tilausten loppusummasta ilman rahtia). 

  6. Kanelimamma huolehtii kaiken puolestanne verkkokaupan kautta.

  7. Tämän helpompaa koulun ja seuran varainhankinta ei voi olla!

  8. Ota yhteyttä, niin lähetämme sinulle tutustumispaketin.

 
 
helppoa varainhankintaa luokalle ja joukkueelle