top of page
  • hannemar

Oman pakkauksen suunnittelu varainhankintaan


Varainhankinnan oman toffeepussin etiketti on valmiiksi mietitty. Alaosassa kulkee Kanelimamman toffeista tunnettu graafinen "kukkaketju", jonka värit muokataan joukkueen logon sävyjen mukaan. Etiketin keskelle sijoitetaan logo. Jos logo toimitetaan Kanelimammalle JPG-tiedostona, niin tuolloin etiketin taustan tulee olla valkoinen kuten kuvan I-H Kilpa-toffeessa. Tämäkin on raikas vaihtoehto, varsinkin jos joukkueen logossa on myös valkoista. Suositeltavaa olisi saada kuitenkin logo eps tai psd -muodoissa, jolloin logo on rajattu. Tämä tarkoittaa sitä, että logon voi sijoittaa värilliselle pohjalle kuten kuvassa oleva Hifk Juniors -toffeepussi osoittaa. Logo on punaisella taustalla.


Varainkeruuseen on mahdollista suunnitella myös raidallinen etiketti ilman alaosan graafista kukkaketjua. Tällöin joukkueen (tai luokan) logo on toimitettava ehdottomasti eps tai psd-muodossa. Etiketin takaosassa on sijoiteltuna toffeen ainesosat suomeksi ja ruotsiksi, parasta ennen päiväys sekä energiataulukko. Takaosassa on myös pieni alue logolle ja kiitos tuestasi-lause.


Varainhankinnan etiketin suunnittelusta vastaa graafisen suunnittelun ammattilainen, joten etiketistä tulee varmasti laadukas. Etiketti painetaan Helsingissä lähipainossa. Kun etiketit saapuvat painosta, ne taitellaan ja nidotaan kiinni varainkeruun jättipussiin. Tämä onkin sitten käsityötä :).


On helppoa hankkia joukkueelle tai luokalle oma, logollinen herkkupussi varainhankintaan, sillä Kanelimamma tekee kaiken valmiiksi veloituksetta. Sinun tulee vaan kysyä lupa logon käyttöön ja toimittaa Kanelimamman sähköpostiin painokelpoinen logo. Helppoa varainhankintaa vai kuinka?


Yhteistyöterveisin,

Hanne, Kanelimamma

71 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page