top of page
vastuullista varainhankintaa joukkueelle kotimaisen Kanelimamman herkuilla.

Hyvät teot.

Vastuullista varainhankintaa 
 

Kanelimamma on kotimainen yritys, joka tarjoaa hyviä, ekologisia ja kauniita herkkuja varainhankintaan. Kun valitset varainkeruukampanjaasi Kanelimamman tuotteet, kunnioitat samalla luontoystäväämme. Herkuissa ei ole käytetty palmuöljyä, mikä on pahaksi sademetsille ja useiden mielestä myös ihmisen terveydelle.  Toffeet on kääritty valkoiseen paperiin ilman painotekstiä; tässäkin säästämme luontoa. Toffeepussit ovat uudelleen käytettäviä ja näin ollen luontoa säästäviä.

Kun keräät rahaa Kanelimamman tuotteilla, luot samalla työtä Suomeen. Kanelimammalle on myönnetty AVAINLIPPU-merkki pakkauspalvelusta. Toffeet pussitetaan ja etiketöidään käsin Herttoniemen varastolla. Etiketit painetaan ympäristöystävälliselle paperille lähipainossa.

Kanelimamma kierrättää varastolla lähes kaiken. Mikään muovipussi tai kartonki ei mene vahingossakaan sekajätteeseen. Kun varastolle saapuu laatikoita, pakkaamme niihin uudelleen tuotteita. 

Vastuullisuus tarkoittaa myös sitä, että ihmisistä pidetään hyvää huolta. Kanelimamma lahjoittaa useamman kerran vuodessa ilmaisia herkkuja vähävaraisille ja lahjoittaa vuosittain rahaa hyväntekeväisyyteen, mm. Lastenklinikoiden kummeille. Pidetään hyvä huoli luonnosta ja ihmisistä.

bottom of page