top of page
  • hannemar

Toffee varainkeruussa - kisamatkalle Ranskaan


Oma etiketti varainhankinnan herkkupussissa
Huippumyyjät keräämässä rahaa omilla toffeepusseilla

VG-62- seuran U12-jääkiekkojuniorit päättivät aloittaa syyskuussa 2023 varainhankinnan Kanelimamman toffeilla. Tai ei ihan perinteisellä, vaan omalla, iloisen keltaisella etiketillä varustellulla jättitoffeepussilla. Varainhankinnan vastuuhenkilön mukaan varainkeruulla oli kiire, joten Kanelimamman toimistolla laitettiin töpinäksi. Etiketti suunniteltiin hetkessä ja hyväksynnän jälkeen laitettiin lähipainoon, jossa etiketit valmistuvat muutamassa päivässä. Tällä välin Kanelimamman varastolla pakattiin 350g erikoispusseja joukkueen varainkeruuseen. Kun etiketit olivat valmiit, ne nidottiin toffeepusseihin ja pakattiin laatikoihin. Monta sataa keltaista toffeepussia lähti lavatoimituksena Naantaliin, kotiovelle tottakai. Ja veloituksetta toki.


Nopea toimitus on tärkeää varainkeruussa

Edellä kuvattiin prosessia, kuinka varainhankintaprosessi eteni yhteydenotosta toimitukseen. Varainhankintaherkut olivat perillä viikossa! Tästä olen itsekin Kanelimamma-yrittäjänä iloinen. Usein oman pakkauksen luonti kestää useita viikkoja ja toimitukselle on varattava aikaa kuukausi yhteydenotosta. Mutta ei Kanelimammalla! Yritämme hoitaa kaikki varainhankintatoimitukset viikossa eli jos saat yhtäkkiä oivalluksen, että rahaa puuttuu luokkaretkikassasta tai joukkueen turnausmatkasta, niin autan mielelläni ja nopeasti.


Hyvä kokemus varainhankinnasta

VG-62 U12-joukkueen reippaat jääkiekkoilijat olivat innokkaita myyjiä, ja toffeita tilattiin vielä lisäerä, sillä alkuperäinen erä myytiin jo loppuun :). Kukapa raaskisi kieltäytyä, kun jääkiekkojuniorit koputtavat ovelle ja pyytävät tukea Ranskan pelimatkaa varten? Perinteinen ovelta ovelle-myyntitapa on minusta se tehokkain ja tämän olen useaan kertaan saanut itsekin todistaa.Kerää rahaa joukkueelle Kanelimamman toffeita myymällä
Varainhankintaa toffeeta myymällä

Tässäpä vielä varainhankinnan yhteyshenkilön, Jatan, kommentit Kanelimamman varainkeruusta: "Kanelimamman kanssa tehty yhteistyö oli todella jouhevaa ja asiat etenivät erittäin ripeään tahtiin. Toffee hyvä ja helppo tuote myydä eteenpäin ja jälleenmyyjän tuottoprosentti hyvinkin reilu. Lämpimät suositukset tälle varainkeruutuotteelle”.


Ihanaa, että pystyin taas auttamaan yhtä ryhmää varainkeruussa ja unelmien saavuttamisessa!


Hanne, Kanelimamma


Ps. Laitan lähetyksen matkaaan myös muutamia toffeepusseja ilmaiseksi, jotta lapset pääsevät maistamaan toffeeta ja kehumaan sitten niitä ostajille :).Varainhankinta omalla toffeepussilla
Kanelimamman toffee maistuu myös myyjille88 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page