top of page
  • hannemar

UUTTA varainkeruuseen: oma toffeepussi!


Kanelimamma on luonut luokan ja joukkueen varainhankintaan toffeepussin, johon on mahdollista painattaa veloituksetta oma seuran tai koulun logo. Makeispussi sisältää 350g vanhanajan voitoffeeta, mikä on gluteenitonta ja palmuöljytöntä. Ja tämä herkku maistuu myös isovanhemmille, sillä toffee on pehmeää, hampaisiin tarttumatonta. Makuja on salmiakki tai perinteinen. Ehkäpä laitetaan molempia makuja?


Tehokasta varainkeruuta

Olen omasta kokemuksestani huomannut vuosien saatossa, että perinteinen varainhankinta on useasti tehokkaampaa kuin netin välityksellä toimiva. Tuolloin joukkue sitoutuu tiettyyn määrään, jonka jokainen joukkueen jäsenen on myytävä X-ajassa. Varsinkin joulun aikaan kampanja on todella tehokas, sillä herkkujahan ostetaan muutenkin. Tämän perinteisen varainkeruun valtteina on tehokkuus ja ennustettavuus. Jos joukkueen ja luokan kassasta puuttuu vaikkapa 2000 euroa, voidaan sitoutua siihen herkkujen tilausmäärään, jolla saadaan ansaittua kyseinen summa. Kanelimamman toffeepusseja pitäisi esimerkiksi myydä tuohon summaan ainoastaan 363 pussia; ei ollenkaan mahdoton tehtävä!


Kun varainkeruuta tehdään netissä, on vaikea ennustaa kuinka moni ystävistä ja sukulaisista menee tukemaan joukkuetta tai luokkaa ja tilaamaan nettikaupasta tuotteita. Koska tilaukset eivät ole valvovan silmän alla, niin tuki voi jäädä saamatta. Mutta jos lapsi menee myymään toffeepussin naapurille, niin harvoin naapuri jättää tuotteen ostamatta...


Kummassakin varainkeruun tavassa on hyvät ja huonot puolensa. Ehkäpä kokeilet molempia?:)


Hyvä tuotto varainhankintaan: 5,5€/pussi

Kanelimamma yrittää toimia kaikessa mahdollisessa toiminnassaan reilusti, niin myös lasten ja nuorten varainkeruussa. On hienoa, jos yritykseni voi auttaa lapsia ja nuoria saavuttamaan unelmansa ja se on tärkeämpää kuin yrityksen voiton maksimointi. Pienenä yrityksenä voin tarjota omia toffeepussia varainkeruuseen vain muutamille kymmenille joukkueille tai luokille vuoden aikana. Etiketin suunnittelu, paino sekä erikoispussien pakkaaminen sekä etiketöinti vievät oman aikansa ja koska Kanelimammalla on muutakin toimintaa, niin räätälöityjen varainkeruuherkkujen määrää on rajoitettava. Mutta ehkä voin auttaa juuri sinun ryhmääsi keräämään rahaa vaikkapa turnausta tai luokkaretkeä varten? Se olisi hienoa!


Joukkue tai luokka saa jokaisen toffeepussin myynnistä 5,5€ varainkeruukassaan (myyntihinta 10€). Tämä on kyllä reilu summa vai mitä? Ja luulenpa, että herkut on helppo myydä, sillä Kanelimamman toffee on paljon kehuttua ja sitä ei ole myynnissä missään päivittäistavaraliikkeessä Suomessa; harvinaista herkkua siis :).


Räätälöity pakkaus varainhankintaan

Ohessa kuva Hifkin jääkiekkojoukkueelle suunnitellusta makeispussista. Etiketin värin voi itse päättää ja keskelle asetetaan seuran tai koulun oma logo. Mutta muistathan varmistaa, että logoa saa käyttää. Jos ei saa, niin sitten suunnitellaan joku kiva kuva, joka kuvastaa urheilulajia tai luokan toimintaa. Koska etiketit tulevat veloituksetta, niin omalla etiketillä varustettujen toffeepussien minimitilausmäärä on 200 kpl. Eli minimissään joukkue tai luokka voivat kerätä rahaa Kanelimamman toffeepusseilla 200 x 5,5€ = 1100€!


Otathan yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää tästä perinteisestä varainkeruusta!


Ystävällisin varainkeruuterveisin,

Hanne

044 385 4723


39 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page